Referenties

“Vandaag mijn verjaardag gevierd in Fort Nieuwersluis. In de Theetuin van het Fort werd een prachtige, heerlijke, bijzondere high tea/wine voor ons geserveerd. Alles was even heerlijk en de entourage maakte het geheel compleet. Echt enorm genoten!!!”
– Marjolein Roos – 

We hebben een top kerstborrel gehad in ‘t Fort! De locatie was werkelijk schitterend versierd en de catering was ook subliem! Alle collega’s waren zwaar onder de indruk! Hartelijk dank voor al jullie inspanningen (Fortevenementen, red.) en ook hulde voor het CuliFortTeam, jullie hebben er voor gezorgd dat wij als kantoor het jaar 2016 zeer gezellig met elkaar hebben kunnen afsluiten. 
– Mieke Eversteijn, Borg Advocaten –

“Fort Nieuwersluis is al verrassend als je er heen rijdt. En wanneer je dan aankomt waan je je echt even in een andere wereld. Een mooie start van een workshopdag voor de teamleiders van het Wellantcollege. De gastvrije ontvangst, de fijne ruimtes, de heerlijke lunch en het prachtige diner zijn allemaal redenen om zeker weer terug te komen. De mensen bij Fort Nieuwersluis weten wat aandacht voor mensen betekent. Dat kan je ervaren als je er bent. Een prima plek om even weg van de waan van alle dag bezig te zijn met je eigen ontwikkeling.”
– Mientje Fluyt, Atelier voor Leiderschap –

Op een koude oktoberdag werden wij warm onthaald op het sfeervolle Fort Nieuwersluis. Als evenementen organisatie is het vooral fijn dat er snel geschakeld kan worden en dat een locatie flexibel is. Fort Nieuwersluis heeft in het voorbereidingsproces goed met ons én met de wensen van de klant meegedacht alsook op de dag van het evenement zelf. De gezellig ingerichte ruimte, de prachtige omgeving en de goedverzorgde catering hebben bijgedragen aan een zeer succesvolle teambuilding dag van onze klant. Heel graag tot snel!
 – Patricia, Fort Evenementen

“Bij Fort Nieuwersluis kun je prima vergaderen. De accommodatie is prettig, je stapt binnen in een andere omgeving! De voorbereiding/afstemming verloopt prettig voor een vergadering. Bij aankomst wacht je een gastvrij ontvangst, de koffie, thee en versnapering hierbij is goed verzorgd. De lunch en het diner zijn met zorg bereid en dat proef je! Wij hebben in Fort Nieuwersluis binnen vergaderd en buiten de lunch en het diner genuttigd. Hier hebben wij goede herinneringen aan en komen zeker nog eens terug.”
– Erika van Lindenberg, Provincie Utrecht –