Evenementen en vergaderingen

Jouw evenement, verjaardag of vergadering houden in Fort Nieuwersluis? Dat kan!

Op de benedenverdieping van het Fort bevinden zich drie ruimtes van gelijke grootte, ongeveer 5 x 11 meter. De eerste van deze ruimtes is ingericht als keuken en kan uitstekend gebruikt worden voor bijvoorbeeld kookworkshops.
De twee naastgelegen ruimtes kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden: van een vergadering, workshop, lezing of cursus tot kleinschalig theater of een expositie. Ook een heerlijke lunch, diner of high-tea voor besloten groepen is mogelijk en organiseren wij graag voor je, zowel qua styling als catering!

Elke ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 40 personen, afhankelijk van de activiteit. Kom gerust een keer langs om te kijken of de ruimtes passen bij jouw vergadering of evenement.

Wij regelen graag de catering voor je

Ook de inwendige mens verzorgen wij graag tijdens jouw vergadering, evenement of verjaardag. Van vergaderarrangementen met koffie/thee en huisgemaakte taarten tot feestelijke high tea, lunch of diner: ons CuliFortTeam staat voor je klaar! De presentatie is altijd kleurrijk, vooral origineel, dus een feest voor iedereen om naar te kijken en van te genieten. Wij maken graag een smaakplan op maat voor jouw vergadering of evenement.

Interesse?

Kom gerust een keer langs om te kijken of de ruimtes passen bij jouw vergadering of evenement. Neem contact op via info@fortnieuwersluis.nl of bel met onze evenementencoördinator Chantal Evers: 06-427 402 62.

Lees hier vast de ervaringen van anderen die op het Fort een evenement of vergadering hebben gehouden.

 

vergaderruimte I - Fort Nieuwersluis     fullsizerender      dinertafel-fort-nieuwersluis-4

img_1031     Fruitbreak vergaderarrangement      Luncharrangement

Catering Fort Nieuwersluis     Dinerarrangement      Huisgemaakt dessert Fort Nieuwersluis